Hampus' dagbok
Juli 2004

Juli månaden började med ett veterinärsbesök och det var riktigt trevligt. Alla på djurkliniken blev så glada när jag kom in där och de kelade med mig och alla var jätte-trevliga. När Nina - så heter veterinären - fick syn på mig blev hon sååå förtjust i mig. Hon satte sig på golvet bredvid mig och kelade med mig. Sen var det dags att gå in i ett rum, som de kallar för behandlingsrum. Och så fick jag min vaccinering. De stack mig i nackskinnet men jag märkte ingenting.

Jag växer lite varje dag. Den 5 juli vägde jag 12,3 kg, den 16 juli vägde jag 14,6 kg och den 26 juli vägde jag hela 17,2 kg!!!

Min matte och min husse åkte på MC-semester till Norge och var borta i 12 dagar. Jag hann knappt sakna dem för min mattemor tog väl hand om mig och vi gjorde en massa roliga saker. Och så lär jag mig lite varje dag.

När matte och husse kom hem igen blev jag överlycklig! Och de blev så förvånade när de såg mig. De kände knappt igen mig för jag hade växt jätte-mycket!

Juli var för övrigt en mycket trevlig månad med semester, utflykter, grillning, promenader och mycket badande. Jag älskar att gå ner till havet och doppa mig! Jag är precis lika galen i vatten som min matte och det är det roligaste jag vet att bada med henne!

Jag har nog också blivit ganska snäll för matte hotar inte längre med att skänka bort mig... Och så har jag lärt mig att sitta och stanna och så är det ju också väldigt roligt att apportera en massa saker.


tassar.jpg (23028 bytes)


hampus042.jpg (97283 bytes)
Så här stor har jag blivit

hampus043.jpg (97283 bytes)
Hemma i trädgården

hampus044.jpg (97283 bytes)
Hemma i trädgården

tassar.jpg (23028 bytes)


Tillbaka till Hampus' svenska sida

Zurück zu Hampus' deutschen Seite

Back to Hampus' English page